søndag 1. september 2013

Svalbard Del 1 Landskap
August ble en mager måned på bloggen for min del. En av grunnene var at jeg var heldig å få både tilbud og mulighet til å delta på en spennende båttur på Svalbard. Åtte fantastiske dager nær arktiske strøk sammen med gode fotokamerater, fugletittere og biologer ble resultatet. Ikke uventet går det litt tid til redigering og sletting av bilder i ledige stunder etter hjemkomst, men dette er jo ikke det verste man kan holde på med. Minnene er mange. Ikke minst landskapet, med sine varierte fjell, mange breer og fjorder, som gjør mektig inntrykk på en Østerdøl. Synes derfor det passer å starte med noen landskapsbilder fra denne vakre øygruppa.
Det første bildet i serien ble gledelig kåret til månedens bilde i Elverum fotoklubb i august :) http://www.elverumfotoklubb.no/  Vi kan glede oss over 80 medlemmer i klubben nå, godt miljø og stadig flere ivrige fotografer som bidrar til økt motivasjon og skjerping på fotofronten.

4 kommentarer:

  1. Flotte landskaper. Det første bildet ble min favoritt.

    SvarSlett
  2. Nydelige bilder, Jan-Rune. :)

    SvarSlett
  3. Takk for hyggelige kommentarer! Artig å se at Aasebø også er inne :) Når får vi se bilder? Etter Ljørdalentour 2013 kanskje?

    SvarSlett