onsdag 26. desember 2012

Julestemning med iPhone 4s...

Så skjedde det igjen, feilberegning av lyset og D 700'n m/tilbehør ble liggende igjen hjemme... Første fridag før julehelga ble planlagt med skitur på Hedmarksvidda. Overskyet værmelding og grått så langt øyet kunne se oppover dalsida fra hjemme, førte til at kun langrennsskia ble pakket i bilen. Etter en liten handletur og kjøretur opp til Budor hadde skydekket helt uventa sprukket opp, og et vintereventyr åpenbarte seg oppe i fjellskogen. Desemberlys og julepyntede fjellgraner og krokfuruer over alt. Skituren ble på 4 timer, da jeg virret rundt med min iPhone 4s i et par timer i ren frustrasjon over at D700'n lå trygt igjen hjemme. Etter en del justering av lys og oppskjerping blir iPhonebildene presentert her, om ikke annet for å dele noen minner med dere ;)
 
 
  
 
 

 
 
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Fantastiske vinterstemninger. Hva skal man egentlig med D700 så lenge man har en iPhone?:)

  SvarSlett
 2. Utrolig flotte bildet. Skulle gjerne hatt disse i arkivet mitt.

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelige kommentarer ;) Forholdene tok brått slutt, pøsregn og fønvind i natt.... Får vente på neste godværsperiode med nysnø og rim. Godt nytt fotoår!

  SvarSlett
 4. Nydelige vinterbilder.
  Fra Hilda

  SvarSlett
 5. Du store mi tid, noe så fint! -Og noe så forbaska frustrerende! Kan ikke annet enn å føle med deg... Det positive er jo at telefonen var med! :) Nyter bildene, og misunner deg som var tilstede.

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelige kommentarer Hilda og Ingebjørg ;) Joda, en trøst er det vel at det ble noen minner med telefonen. Gråvær og underkjølt regn her om dagen nå, men i høyden vil det nok pakke seg fint på trærne i slikt vær ;)

  SvarSlett